NIEUW KERAMIEK

Zakelijk, mat met strakke lijnen, is de juiste omschrijving van de nieuwe Kinta keramiek lijn. Slechts met een paar glanzende accenten, daar waar het ontwerp erom vraagt. De strakke uitstraling van dit servies combineert heel natuurlijk met onze houtcollectie en onze collectie tafelaccessoires. Alles is handgemaakt en speciaal voor en door ons ontwikkeld.

VOORJAAR 2017

Pastel. De Pastel lijn van Kinta bestaat uit een reeks (vooral lichthouten) producten, die gekenmerkt worden door dromerige, aquarelachtige kleuren. Ze kondigen met hun ‘lente chique’ onherroepelijk de komst van het voorjaar aan.

GLITCH

De producten uit onze Glitch lijn ademen in alles de zomer. Felle, citroen geel en groene kleuren die de gebruiker vrolijk en speels toelachen.

HAMMAM

De houten Hammam producten van Kinta lijkt zo te zijn meegenomen uit een Oosters badhuis, een heerlijke plek, waar men kan ontspannen, lome tijd voor zichzelf neemt en zich goed voelt in een schone en frisse atmosfeer. Louter gemaakt van natuurlijke materialen en goed te combineren met groene planten.

BLUE

Kinta’s Budweizer lijn vond zijn inspiratie in de gymzaal. Sportief door het gebruik van stoere kleuren, grove materialen (o.a. rugzakken) en geometrische details (Olympische gekleurde ringen aan de bovenkant van onze houten schalen) zijn de kenmerken die deze lijn het best omschrijven.  Vooral blauwe kleuren worden gecombineerd met bruin, oranje en rode tinten.

JAPAN

Bij de ontwikkeling van de Japan lijn van Kinta hebben we ons laten inspireren door Japanse rijstkommen en lampionnen. De houten kommetjes zijn er in vier maten en de capiz lampen in vijf verschillende vormen.