VOORJAAR 2018

Een nieuw jaar, een frisse start met nieuwe heldere lijnen van Kinta. Het zal u niet verbazen, U bent niet anders van ons gewend. Na een paar donkere maanden waarbij het weer het danig liet afweten is er weer tijd voor het voorjaar. Wees ervan verzekerd: met onze producten haalt u de lente en de lichtheid weer in huis.

 

SPRINKLE

Onze Sprinkle lijn besprenkelt als het ware uw interieur met lichte, zachte kleuren. Vrolijk en optimistisch. Het unieke karakter wordt daarbij nog eens versterkt door het feit dat alles bij ons uit handwerk bestaat. Onze nieuwe serie gespetterde kommen en kandelaars, onder meer in grijs en groen maken de naam Sprinkle meer dan waar. Het zijn de eyecatchers van onze voorjaarscollectie.

SHADES

Juist in een periode dat voelbaar de zon weer gaat schijnen, heeft Kinta oog voor de schaduwen die grote milieuproblemen vooruitwerpen op onze natuur. Wij maken ons zorgen over de manier waarop de mensheid met haar natuurlijke omgeving omgaat en zijn daarom continue op zoek naar alternatieve & duurzame-materialen. Hergebruik in combinatie met kwaliteit staat hoog in ons vaandel en dat is terug te zien in onze producten.

NAAR BUITEN

Onze nieuwe plantenhangers van papier pulp, passen perfect bij het voorjaar. In de tinten grijs of zwart, zowel vierkant als rond, zijn ze geschikt voor allerlei soorten bloemen en planten. Ze wegen opvallend weinig en zijn eenvoudig op te hangen. Ze zijn waterdicht doordat we gebruik maken van een gerecyclede fles aan de binnenkant. Qua uitstraling heel goed te combineren met onze nieuwe collectie vazen.

VAZEN

In het voorjaar, als u weer voorjaarsbloemen in huis haalt, kunt u die plaatsen in onze mooie, grote vazen van capiz pulp en papier pulp. Ze zijn leverbaar in verschillende vormen en kleuren. De capiz pulp vazen worden gekenmerkt door een graniet-effect. De vazen bestaan volledig uit gerecyclede materialen; de fles aan de binnenkant en de pulp aan de buitenzijde.

SHADES: ROZE & AUBERGINE

Onze roze & aubergine schaduwlijn is modern door het gebruik van zachte tinten in roze en nude. Materialen en vormen worden gemixt  en de gebruiker krijgt het gevoel zich in een trendy appartement in New York te bevinden. Zeer opvallend in deze nieuwe lijn zijn de gespetterde, handgemaakte bakjes en de capiz serie met terrazzo patroon. Kortom verschillende ingrediënten voor een bijzonder totaalplaatje op tafel met Kinta artikelen van verschillende materialen, zoals capiz, hout, keramiek en papier-maché. En natuurlijk valt alles met alles te combineren.

KOPPEN & MAATLEPEL

Dit voorjaar introduceren wij een nieuwe serie keramische koppen in zwart, grijs en celadon voor espresso, cappuccino en thee met hand gekerfd visgraatpatroon, goed te combineren met de bestaande serie keramiek. Maak het geheel compleet met onze design maatlepel voor koffie. Strak en modern en passend bij uw eigengemaakte voorraadpot voor koffie met bovenop de prachtige houten deksel van Kinta. Gebruik gewoon een potje van uw pindakaas.

SHADES: GRIJS & ZWART

In onze grijs & zwart schaduwlijn met moderne Japanse invloeden, hebben wij een nieuwe serie Japanse rechthoekige borden, mooi in combinatie met de acacia houten eetstokjes en kommen. Nieuw dit voorjaar een lepel met gaatjes en een tang van acacia hout, handig in gebruik, goed te combineren met de acacia houten schalen en borden en volledig passend in ons brede assortiment lepels en slabestekken.

SOLUTIONS EIEREN

Onze nieuwe paascollectie: fel gekleurde eieren van capiz in de kleuren rood, groen, oranje, geel en blauw. Allemaal heel verfijnd en afgestemd op andere artikelen van deze collectie; zoals onze capiz hazen, platte, gestippelde eieren. Ze worden als set van zes verkocht en staan garant voor een mooie en vrolijke twist aan uw paasfeest.